Vacatures & inspiratie voor keuken professionals

Nieuw op Kokswereld

Soft shell krab

Soft shell krab: een krab die te krab in z’n jasje zat

Er zijn een heleboel verschillende soorten krabben. Denk aan de Noordzeekrab en de koningskrab. Maar een soft shell krab? Leest wat soft shell krab wél is.

Tekst: Bo Blitz
chefs qlinair 400 keukenprofessionals

Chefs Qlinair: 400+ keukenprofessionals!

Chefs Qlinair is een bemiddeling bureau met een grote pool van zelfstandig werkende koks, elk met hun eigen passie en expertise. Benieuwd of wij iets voor jullie kunnen betekenen?

Texels lam

Texels lam: agneau de pré-salé

Texels lam, de Texelse graslanden staan er vol mee. De Fransen noemen de zilte smaak pré-salé. Ofwel: 'op smaak gebracht' door de zilte omgeving.

Tekst: Emmelien Smit
Vroege Hollandse asperges

Vroege Hollandse asperges

Het seizoen van ons 'witte goud' lijkt steeds eerder te beginnen. Welke methoden maken de vroege start mogelijk?

Tekst: Emmelien Smit
Oosterschelde kreeft

Oosterschelde kreeft

's Winters kruipt deze kreeft weg in de diepe kuilen van de Oosterschelde. Eind maart gaat het vangstseizoen van de Oosterschelde kreeft weer van start.

Debic Panna Cotta Ring

Romige Panna Cotta Ring: Perfectie met fruit

Ontdek de Panna Cotta Ring met Rood Fruit van Debic. Romige panna cotta met een fruitige twist, geperfectioneerd met Debic Shapes voor moeiteloze elegantie op het bord. Onweerstaanbaar en gemakkelijk!

Dijonmosterd nog zon parel uit de Bourgogne

Dijonmosterd: nog zo’n parel uit de Bourgogne

Dijon is de hoofdstad van de Bourgogne en is naast Crème de Cassis en de indrukwekkende wijngaarden wereldberoemd vanwege zijn mosterd.

Tekst: Bo Blitz
Gault Millau

Gault&Millau

De Gault&Millau-gids presentatie vond vandaag plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht in bijzijn van honderden professionals uit de restaurantwereld. Bekijk de Gault&Millau punten en awards.

Productkalender

Productkalender

Doe je voordeel met de Kokswereld vis-, wild-, groente- en fruitkalender. Seizoensgebonden eten is niet alleen lekker, maar ook goedkoper en verser!

Meer artikelen

Ontdek meer inspiratie op categorie

  • Ingrediënten (97)

  • Ondernemen (19)

  • Ontwikkeling (28)

  • Restaurantgidsen (11)

Meld je aan voor de Kokswereld nieuwsbrief

  • Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.
  • Laat je inspireren door recepten, ingrediënten en verhalen van chefs.
  • Blijf up-to-date over Michelinsterren, overige restaurantgidsen, de laatste trends in de horeca en nog veel meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Homepage nieuwsbrief

Ontdek koksvacatures bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière of ben je juist op zoek naar een nieuwe collega om jouw team te versterken? Kokswereld helpt!

ria joosten catering 038 evenementen in neer zoekt chef kok

Chef-kok

Ria Joosten Catering & Evenementen
Bekijk vacature
Magnicity Zalmhaven Rotterdam

Chef-kok

Magnicity Zalmhaven Rotterdam
Bekijk vacature
malay makan zoekt zelfstandig werkend kok

Specialiteiten kok Chinees/Maleisische keuken

Malay Makan
Bekijk vacature

Over Kokswereld

Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.

Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.

SVH Meesterkok Niels van den Berg
Niels van den Berg

SVH Meesterkok & oprichter Kokswereld

Stuur Niels een bericht
40.000 horecaprofessionals bezoeken maandelijks Kokswereld.nl
Ruim 20.000 volgers op social media van Kokswereld
De Kokswereld Nieuwsbrief: wekelijks naar 20.000 abonnees

Onze partners