Vacatures & inspiratie voor keuken professionals

Nieuw op Kokswereld

Oosterschelde kreeft

Oosterschelde kreeft

's Winters kruipt deze kreeft weg in de diepe kuilen van de Oosterschelde. Eind maart gaat het vangstseizoen van de Oosterschelde kreeft weer van start.

Werk slimmer als het moeilijker wordt

Tijdbesparende keukentips

Met steeds minder professionele handen moet je als chef in beperkte tijd en stijgende kosten slimme keuzes maken. Debic helpt jou met slimme tips, inspiratie en recepten.

Dijonmosterd nog zon parel uit de Bourgogne

Dijonmosterd: nog zo’n parel uit de Bourgogne

Dijon is de hoofdstad van de Bourgogne en is naast Crème de Cassis en de indrukwekkende wijngaarden wereldberoemd vanwege zijn mosterd.

Tekst: Bo Blitz
Tips over werken met eiwitschuim

Tips over werken met eiwitschuim

Onder eiwitschuim verstaan we een zeer luchtig product gemaakt van eiwit. Dit wordt verstevigd door en vermengd met suiker, kleur en smaakstoffen.

Tekst: Wil Doomen
Kaneel of cassia

Kaneel of cassia?

Bestaat er wel zoiets als ‘echte kaneel’? Wat zijn de verschillen, en misschien nog wel belangrijker, wat zijn de overeenkomsten tussen kaneel en cassia?

Tekst: Bo Blitz
Koks vacature plaatsen

Plaats jouw koksvacature op Kokswereld

Ben je op zoek naar nieuwe collega om jouw team te versterken? Kokswereld helpt! Je levert jouw vacature eenvoudig aan en wij doen de rest.

Kappertjes

Kappertjes: bloemknoppen met smaak

Vitello tonnato en steak tartaar zouden echt andere gerechten zijn zonder dit ingrediënt: kappertjes! Wat zijn kappertjes en waar komen ze vandaan?

Tekst: Bo Blitz
Gault Millau

Gault&Millau

De Gault&Millau-gids presentatie vond vandaag plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht in bijzijn van honderden professionals uit de restaurantwereld. Bekijk de Gault&Millau punten en awards.

Productkalender

Productkalender

Doe je voordeel met de Kokswereld vis-, wild-, groente- en fruitkalender. Seizoensgebonden eten is niet alleen lekker, maar ook goedkoper en verser!

Meer artikelen

Ontdek meer inspiratie op categorie

  • Ingrediënten (97)

  • Ondernemen (19)

  • Ontwikkeling (28)

  • Restaurantgidsen (11)

Meld je aan voor de Kokswereld nieuwsbrief

  • Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.
  • Laat je inspireren door recepten, ingrediënten en verhalen van chefs.
  • Blijf up-to-date over Michelinsterren, overige restaurantgidsen, de laatste trends in de horeca en nog veel meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Homepage nieuwsbrief

Ontdek koksvacatures bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière of ben je juist op zoek naar een nieuwe collega om jouw team te versterken? Kokswereld helpt!

Zorgvilla Ome Jan in Vught zoekt Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Zorgvilla Ome Jan
Bekijk vacature
de dillenburg in breda zoekt sous chef zelfstandig werkend kok

Sous-chef / Zelfstandig werkend kok met ambities

De Dillenburg
Bekijk vacature

Over Kokswereld

Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.

Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.

SVH Meesterkok Niels van den Berg
Niels van den Berg

SVH Meesterkok & oprichter Kokswereld

Stuur Niels een bericht
40.000 horecaprofessionals bezoeken maandelijks Kokswereld.nl
Ruim 20.000 volgers op social media van Kokswereld
De Kokswereld Nieuwsbrief: wekelijks naar 20.000 abonnees

Onze partners